Energielabel bedrijfspand aanvragen

Energielabel bedrijfspand aanvragen

Een energielabel utiliteit worden vastgesteld door een gecertificeerde EPA-U adviseur. Om een energielabel vast te stellen is de inspectie van een pand nodig. Tijdens dit opvang worden het pand grondig nagekeken op de energieprestatie.

Zo kijken adviseurs naar isolatie, bouwjaar, gebouwfunctie, bestaand sanitair, verlichting, glas en meer. Voor het bepalen van het energielabel heeft u de volgende vragen: Is er enkel glas, dubbel glas of HR++ glas? Wat voor verlichting heb je? Hoe wordt het pand verwarmd? Hoe is het gebouw geïsoleerd?

Hoe het energielabel eruit komt te zien is vooraf moeilijk te zeggen, daarom is een uitgebreide inspectie ter plaatse door een van de adviseurs noodzakelijk. Wij zijn BRL9500 gecertificeerd. Dat wil zeggen, we geven een energielabel af dat 10 jaar geldig is en melden ons direct aan bij RVO.

Wanneer is een energielabel noodzakelijk?

Bent u van plan uw eigendom te verhuren of te verkopen? Vervolgens is het noodzakelijk om het energielabel aan de huurder of koper te overhandigen. Daarom moet u tijdens de overdracht in het bezit zijn van een geldig energielabel. Als dit niet beschikbaar is, loopt u het risico op hoge boetes.

Hoelang is een energielabel geldig?

Het energielabel is minimaal 10 jaar geldig. Heeft u bij ons een energielabel aangevraagd en gekregen? Haal dan een energielabel dat de komende 10 jaar geldig is en voldoe aan je verplichtingen. Gaan nieuwe huurders binnen 10 jaar naar uw woning verhuizen? Zo hoeft u geen nieuw energielabel aan te vragen. Als u energiebesparende maatregelen neemt, kan het interessant zijn om een ​​nieuw energielabel aan te vragen. Dan kan uw woning worden geherwaardeerd en krijgt u mogelijk een milieuvriendelijker energielabel.

Direct een energielabel aanvragen?

Direct een energielabel voor kantoor aanvragen? We zijn actief in heel Nederland, dus neem zo snel mogelijk contact met ons op. Heeft u vragen over het aanvragen van een energielabel? Voor meer informatie kijk je op www.homekeur.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *